Здравейте,
Искам да питам за мнения за хостинга при GoDaddy. По принцип от доста време имам проблеми с хостването на сайта ми. Бях при СуперХостинг, но започнах да получавам много известия за превишаване на параметрите за брой на ай-нодите и процесорното време. Каквото и да правех не можах да ги сваля в допустимите граници, а и цените на плановете, които предлагаха за такива параметри ми бяха високи. Затова се прехвърлих на хостинг без ограничения в тези параметри. Разбира се и скоростта на сайта се влоши.
Наскоро попаднах на сайт, който разбрах, че се хоства при GoDaddy. Няма каквато и да било оптимизация за скорост, нито кеширане, нито нищо и зарежда много бързо. Макар че не знам на какъв точно план е и най-вероятно не е на някой от най-ниските, пак като направя едно сравнение на цените с тези на българските фирми, излизат доста по-изгодно.
Знам и това, че е хубаво, когато сайтът работи за България, хостинга също да е тук. Но като гледам сайта, за който споменах, той също е български и върви много добре, да не кажа отлично.
Четох какво ли не тук в този форум - за GoDaddy, за хостингите и т.н. Моля, дайте мнение за това какво мислите за български сайт да се хоства при GoDaddy? Или за някакво друго решение можеби?
Благодаря предварително!