Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини:

Автор Тема: Правила на форума  (Прочетена 35645 пъти)

Неактивен me7hos

 • Михаил Семерджиев
 • Администратор
 • Мега Гуру
 • *
 • Публикации: 4211
Правила на форума
« -: 26 Декември, 2013, 16:04:50 »
Форумът на сайта има за цел да предостави на потребителите възможността да комуникират и обсъждат всякакви теми, които са пряко или косвено свързани с Joomla!

Ползването на форума е абсолютно безплатно, но изисква регистрация. Във форума е разрешено да се прави промоция на продукти и услуги при спазване на правилата.

Правила на форума:

1. Всеки потребител има право на една регистрация. Неспазването на тази точка води до постоянен бан във форума.

2. Всички мнения е препоръчително да бъдат на български език. Всички мнения на български език е задължително да бъдат на кирилица. Мненията на други езици ще се разглеждат според казуса. Неспазването на тази точка води до постоянен бан във форума, освен когато модераторите не са преценили друго.

3. Забраняват се обидите на верска, етническа, сексуална основа и тези свързани с техническото ниво на потребителите в Joomla.Bg. Неспазването на тази точка води до постоянен бан във форума и сайта.

4. Забраняват се мнения толериращи и агитиращи за идеологии противоречащи на общоприетите норми. Неспазването на тази точка води до постоянен бан във форума и сайта.

5. Забранено е публикуването на връзки към нелегално/незаконно съдържание. Забранено е искането/търсенето на такова съдържание. В това число влизат: платени компоненти, модули, добавки, шаблони и т.н., чиито лиценз не позволява това. Неспазването на тази точка води до постоянен бан във форума  и сайта.

6. Опитвайте се да публикувате мненията си в подходящият форум и ако имате питане на което е отговорено правилно - маркирайте отговора с "НАЙ-ДОБЪР ОТГОВОР" Ако не го правите Ви застрашава бан по усмотрение на администраторите.

7. Използвайте търсачката на форума преди да зададете въпрос.  Ако Ви изчезнала тема, то най-вероятна тя е изтрита. Повторното и повдигане със сигурност ще доведе до бан.

8. Ползвайте правилни заглавия на мненията. Пример за правилно заглавие е: "Компонентът за банери не показва банерите от определена категория". Пример за неправилно заглавие е: "Моля!!! Спешно!!! Помощ!!!". Всички, които нарушават тази точка ще бъдат баннати от форума и сайта.

9. Спамът е забранен. МНОГО АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕН. ТУК ПОЗВОЛЯВАМЕ ВЪНШНИ ВРЪЗКИ, МНЕНИЯ И КОМЕНТАРИ НА КОГО ЛИ НЕ, НО НЕ СПАМЕТЕ.

10. Рекламата на собствени или чужди продукти и услуги е разрешена в случай че:
- Потребителят по ясен начин заявява дали има връзка/изгода с продукта/услугата.
- В случай, че потребителят има изгода от продажбата на продукта/услугата, не прави анти-реклама на конкурентни услуги продукти.
- В случай, че потребителят няма изгода от продажбата на продукта/услугата, ясно да заяви какви са причините да прави рекламата.
- Рекламата да бъде публикувана в правилният за целта форум.
- Рекламата да бъде публикувана веднъж или веднъж в разумни интервали от време (1 на месеца е приемливо, 1 на ден не е).
- Потребителят да не прави скрита (анти) реклама.

11. Темите, които нямат нищо общо с Joomla! трябва да бъдат в раздела за offtopic или в неговите под-форуми.

12. Подписът Ви не трябва да пречи на външният вид на форума. Преценката е субективна и по усмотрение на екипа.

13. Екипа на форума и неговите членове отговарят на вашите въпроси във форума, а не чрез лични съобщения и е-мейли, както и чрез ICQ, Skype и т.н. АКО СЕ СВЪРЗВАТЕ С ЧЛЕНОВЕ НА ЕКИПА ЧРЕЗ ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ, СКАЙП, Е-МЕЙЛ ИЛИ ДРУГИ, С ЦЕЛ ДА ВИ СЕ ПРЕДОСТАВИ ПОМОЩ, СЕ НАКАЗВАТЕ С ПОСТОЯНЕН БАН.

14. Регистрирайки се във форума, Вие се съгласявате да получавате е-мейл съобщения от администраторите на форума, които са с цел информирането на потребителите за важни събития, проблеми със сигурността на Joomla! или други.

15. Joomla! България си запазва правото да промени правилата във всеки един момент, по усмотрение на екипа.

16. За неспазване на правилата се налагат предупреждения. В случай на системното им потъпкване следва забрана/бан (най-често по ИП адрес на потребителя, но има случаи когато се налага забрана и на цели мрежи).

17. Този форум не е за вас ако отговаряте на следния профил:
 • Нямате чувство за хумор
 • Не приемате критика
 • Не разбирате нищо, но сте с голямо самочувствие
 • Не обичате да ви дават акъл
 • Не пиете бира (за лицата над 18 години)
 • Ако сте нагли
 • Ако си мислите че света се върти около вашата личност
 • Ако си мислите, че всички в този форум са ви длъжни
Тук чувството за хумор е малко черно, хората са дружелюбни, но не и състрадателни до безкрай, ползвайте търсачката и задавайте ясни и конкретни въпроси.

« Последна редакция: 17 Януари, 2017, 00:04:39 от Михаил Михов »
It's all about motivation
locked ideas