Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай. 1 Час 1 Ден 1 Седмица 1 Месец Завинаги Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията Новини: Joomla! България » Joomla! България » Joomla! Общност в България » Joomla! Ден » Подарявам билет за джумла дей. « назад напред » Формат за разпечатване Страници: [1] Автор Тема: Подарявам билет за джумла дей. (Прочетена 3543 пъти) IIvanoff Задържал се Публикации: 103 Подарявам билет за джумла дей. « -: 02 Октомври, 2014, 19:17:25 » Здравейте имам билет за 11.10.14, но за съжаление няма да мога да присъствам. Ако някой проявява интерес да ми пише. Активен Който казва, че трудът е песен, нищо не разбира от музика. Бого Администратор Гуру Публикации: 2270 Re: Подарявам билет за джумла дей. « Отговор #1 -: 02 Октомври, 2014, 22:19:10 » Жалко, сигурно имаш голяма причина да не дойдеш. Дано друг колега прояви интерес! Активен Joomla, произлиза от думата Jumla (на суахили), която означава `всички заедно`, като потвърждение на open source инициативата! IIvanoff Задържал се Публикации: 103 Re: Подарявам билет за джумла дей. « Отговор #2 -: 03 Октомври, 2014, 09:57:32 » Да! Мой приятел се излъга и ще се жени. Активен Който казва, че трудът е песен, нищо не разбира от музика. Kau3ep Co3e Разбирач Публикации: 544 Re: Подарявам билет за джумла дей. « Отговор #3 -: 03 Октомври, 2014, 12:03:53 » По същата причина и аз ще пропусна. Активен Формат за разпечатване Страници: [1] « назад напред » Joomla! България » Joomla! България » Joomla! Общност в България » Joomla! Ден » Подарявам билет за джумла дей.