Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини:

Автор Тема: показване само на кореновата категория  (Прочетена 4257 пъти)

Неактивен Fori

• Загряващ
  • *
  • Публикации: 192
0
Здравейте, не съм работил с К2, затова въпроса ми и, съответно, отговора може да е доста тривиален, за което се извинявам предварително.
Направил съм си структура от категории, като всички водят до една единствена - коренова. Има ли възможност при category view да визуализирам само кореновата категория, без подкатегориите и, най-важното - да не се листват айтемите. Използвам плъгин, който визуализира карта към кореновата категория с пинчета по картата, които са действителните айтеми. Като се кликне пинчето и се отваря дадения айтем. Но не искам те да се виждат при показване на самата коренова директория.
Надявам се да съм обяснил ситуацията разбрано. Предпочитам да е някоя опция, а в краен случай да се пипа кода, за да може да се ъпдейтва К2-то.

Благодаря предварително на отзовалите се.
« Последна редакция: 24 Февруари, 2016, 21:42:53 от Fori »

Неактивен Nikitov

• Гуру
  • *
  • Публикации: 1655
  • Ха, НАЗДРАВЕ!!!
Re: показване само на кореновата категория
« Отговор #1 -: 24 Февруари, 2016, 22:20:34 »
0
Хвърли един поглед на настройките на категория в К2
--> Изглед на категория и Управление на под-категория

Когато си настроиш една категория след това обхождаш категориите, които искаш да са със същите настройки и в полето "Според параметрите от категорията" задаваш  името на категорията, която вече си настройл.
-----------------------------
Ха, НАЗДРАВЕ!!!  (beer)

"Прави това, което не си правил, за да се научиш" - К. Керин

Неактивен Fori

• Загряващ
  • *
  • Публикации: 192
Re: показване само на кореновата категория
« Отговор #2 -: 25 Февруари, 2016, 00:09:16 »
0
благодаря, Никитов, ще погледна, въпреки, че се "зверих" известно време там, а и видеа гледах, ама - нъцки ..пак ще погледна и ще разцъкам