Здравейте,
от известно време забелязвам че на сайта (версия 1.5.22) го няма десния скрол за смъкване на долу на страницата.Това е не само на индексираната страница, а изобщо на всяка. Принципно ми се е случвало да ми изчезват компоненти, модули, статии и т.н., но тогава е опирало само до една страница и то причината обикновено е, че когато се качва инфо на сайта се копира директно примерно някакъв текст от word и го слагат в статията, вместо да минат през notepad и това прецаква съответната страница, на която е статията. Сега само че проблема изглежда е друг, някакви идеи? Изглежда че причината е шаблона, защото като го смених с други три, два от тях бяха ок, а при един по същия начин липсваше скрола. Все пак ползвам този шаблон от 4-5 години и възнамерявам да се ползва още, но каква би могла да е причината, винаго си е работил ок?
ПП: С Google Chrome си е ок, скрола го има, но с Internet explorer и Mozilla последни версии не, да не би да е нещо от последните ъпдейти на браузъра, и ако да как да го правя? Има едно css файлче template.css, предполагам че там е тага за скрола, ама как да го намеря и коригирам след като не разбирам почти нищо от css? Ще бъда благодарен на съдействие, ако ме насочите в кой файл да търся тага за скрола и как да го коригирам...