И реално самите поддомейни могат да бъдат продавани и отдавани под наем след време.
Това е определящо и важно. Anyway - вече 4-ти сайт на wordpress бутам
Плюсове: по-бързо, по-гъвкаво, по-добри готови визии.
Минуси: те са изцяло за мен - супер некадърното админско меню не се е променило с годините. Особено когато съм логнат през админ станицата, ме логва и в самия сайт и за да тествам различни неща и да видя визията пускам втори браузър за да го видя не като админ.
Вече и двата cms-а започват да не ми харесват. Замислих се. Освен визията която с html 5 мога да си я докарам супер другото основно важно за мен е database. И в днешно време за да се развиеш от домашен дизайнер е да наемеш екип и да започнете да пишете всичко според нуждите на клиента. Лошото, е че за да започнат се занимават с джумли и уорд пресчета.
До колкото знам или съм си въобразил Еди има фирма занимаваща се със дизайн и СЕО - което е хубаво.
Само, че лятото бях в Малта, където някак си лека полека се превръща в силиконовата долина на Европа заради ниските такси и данъци и разговарях с шеф на голяма IT компания. Реално работят с клиенти на който предоставят един вид уникални(до колкото може да се нарече) продукти писани на php/java/mysql/c++ и т.н. в зависимост от спецификата наклиента....дали има завод за коснерви и сика софт за машини или пък сайт свързан с производство или търговия и т.н. от това да пишеш специален софт за блутут слушалката на цял офис да работи според изискване на клиента и т.н. ... измишльотини бол.
С две думи искам да кажа, че започвам да затъпявам с тези cms-и и търся нови неща(аз не съм и спирал, но прекалено много време им отдадох). Силно се надявам хора като Еди и други с фирми(дано не греша) дa разширяват попрището си. При мен се случиха редица лоши фактори и реално не ми се и занимава с това на този етап.
Иначе по темата пак - чист html и малко джава ще ми свършат същата работа, дори по малко главоболия макар и не толкова автоматично да е всичко както при cms-ите, но то според зависи как си го направиш.