Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини:

Автор Тема: Настройка на модулна позиция  (Прочетена 6176 пъти)

Неактивен Atlantis

• Задържал се
  • *
  • Публикации: 110
Настройка на модулна позиция
« -: 06 Август, 2014, 18:00:32 »
0
Здравейте,
работя с шаблон на YooTheme - yoo_quantum и ми се налага за една от модулните позиции да направя да се показват максимум в две колони на ред..слагам на тази позиция няколко модула примерен HTML и сега се показват всичките в един ред примерно на четири колони (четири модула съм сложил), та искам да ги направя да са в две колони само и надолу без ограничение в колко реда (колкото дойдат)...само, че нещо запецнах и не мога да се оправя...моля за малко помощ... (beer)

Неактивен Михаил Михов

• Администратор
  • Мега Гуру
  • *
  • Публикации: 3909
  • @Mihail
    • MyWeb1
Re: Настройка на модулна позиция
« Отговор #1 -: 06 Август, 2014, 18:18:20 »
0
Ако дадеш един линк към сайта за да видим какво ти генерира шаблона в изходния код, ще е по-лесно.

Иначе ще получиш общи съвети за корекция по файловете.
При всички положения /*ако нямаш опция в админа на шаблона за това*/ ще се наложи да си допишеш css-а.
myweb1.eu // Български платежни методи за HikaShop

Неактивен Atlantis

• Задържал се
  • *
  • Публикации: 110
« Отговор #2 -: 06 Август, 2014, 18:36:44 »
0
Така де...аз css-a ще го допиша...ама като не се сещам какво точно беше дописването...знам, че имаше нещо...даже съм го правил отдавна...ама не се сещам как и какво беше ;) иначе за линк...към момента няма как да дам...

EDIT: Сетих се около 2 мин след като написах последния пост...баси то малко акъл трябва ама на време да ти дойде ;)
« Последна редакция: 06 Август, 2014, 18:41:59 от Atlantis »

Неактивен Михаил Михов

• Администратор
  • Мега Гуру
  • *
  • Публикации: 3909
  • @Mihail
    • MyWeb1
« Отговор #3 -: 06 Август, 2014, 19:20:39 »
0
Ами тогава пускай си последната версия Mozilla Firefox, включи си лентата за разработчици и виж как ще стане.
Може да използваш на живо 'изследване на елемент' и да си коригираш цсс-а и ли кода, ако се налага.
И не забравяй да го принесеш към съответния файл после ;)
myweb1.eu // Български платежни методи за HikaShop