Здравейте,
Ще помоля за съвет как е най-добре да прехвърля съдържанието на стар сайт към нов, който съм създал.
Това, което имам сега е следното:
Стар сайт test.mysite.com, друг migr.mysite.com, където съм инсталирал само Джумла, Virtuemart и JMigrator, и съм мигрирал всичко от test.mysite.com. Не съм инсталирал Gantry и други компоненти, модули и т.н. на migr.mysite.com. Като външен вид естествено не изглежда изобщо като стария, но в админа гледам, че съдържанието е налично. Имам и нов сайт 2020.mysite.com, който съм направил както искам да изглежда. Двата сайта - migr.mysite.com и 2020.mysite.com сега са с еднакви версии на Джумла и Virtuemart.
Опитвам да прехвърлям таблици в phpMyAdmin, но нещо не се получава. Експортирал съм всички таблици от migr.mysite.com в отделни sql файлове и гледам в коя има записи, защото има и много, в които няма. Която има някакви записи я импортирам в базата данни на 2020.mysite.com. Естествено тя влиза с друг префикс - този от БД на migr.mysite.com. После намирам съответната таблица от 2020.mysite.com, давам Операции - Изпразване на таблицата. Отивам в импортираната и копирам съдържанието и в изпразнената.
Общо взето резултатът е много счупен...!

Може ли за съвет как да прехвърля съдържанието? Трябва да се прехвърлят менюта, Джумла статии и категории, регистрирани потребители, Virtuemart продукти, категории и поръчки.