Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай. 1 Час 1 Ден 1 Седмица 1 Месец Завинаги Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията Новини: Joomla! България » Joomla! - Общи теми » Шаблони » Как да променя цвета на част от фона ? « назад напред » Формат за разпечатване Страници: [1] Автор Тема: Как да променя цвета на част от фона ? (Прочетена 1513 пъти) blood_of_king Задържал се Публикации: 143 Репутация: 0 Как да променя цвета на част от фона ? « -: 04 Септември, 2020, 16:33:05 » 0 Здравейте,може ли за малко помощ. Искам да променя цветя в червените квадрати..., да бъде същият като зеленото.Като го направя, всичко става в зелено, а искам по средата да остане бяло Благодаря предварителносайта е parapir.eu « Последна редакция: 04 Септември, 2020, 16:36:12 от blood_of_king » Активен Веско Разбирач Публикации: 891 The Show Must Go On Репутация: +8 Re: Как да променя цвета на част от фона ? « Отговор #1 -: 04 Септември, 2020, 16:55:52 » 0 Здравей,Имаш ли го качен сайта някъде, или ти е локално на компютъра?Спред мен трябва да се пипа в CSS файл от шаблона, но така от картинка без да се види сайта не се сещам кой ще ти отговори.Успех! Активен разбирач - НЕ означава че знам..., а че съм писал... blood_of_king Задържал се Публикации: 143 Репутация: 0 Re: Как да променя цвета на част от фона ? « Отговор #2 -: 04 Септември, 2020, 16:58:51 » 0 Цитат на: Веско в 04 Септември, 2020, 16:55:52Здравей,Имаш ли го качен сайта някъде, или ти е локално на компютъра?Спред мен трябва да се пипа в CSS файл от шаблона, но така от картинка без да се види сайта не се сещам кой ще ти отговори.Успех! Веско, в последният ред съм написал сайта newbielink:http://parapir.eu [nonactive] Активен Михаил Михов Администратор Мега Гуру Публикации: 3915 @Mihail Репутация: +80 Re: Как да променя цвета на част от фона ? « Отговор #3 -: 05 Септември, 2020, 09:58:22 » 0 В css-aКод: [Маркирай кода]#ju-footer{ width: 960px; margin: 0 auto;} Активен myweb1.eu // Български платежни методи за HikaShop blood_of_king Задържал се Публикации: 143 Репутация: 0 Re: Как да променя цвета на част от фона ? « Отговор #4 -: 05 Септември, 2020, 13:15:05 » 0 Цитат на: Михаил Михов в 05 Септември, 2020, 09:58:22В css-aКод: newbielink:javascript:void(0); [nonactive]#ju-footer{ width: 960px; margin: 0 auto;}Благодаря Активен Формат за разпечатване Страници: [1] « назад напред » Joomla! България » Joomla! - Общи теми » Шаблони » Как да променя цвета на част от фона ?