Влизах предните дни във форума и всичко окей. Влизам сега и pop up ми изкача заново съобщение..Отварям аз - съобщението от 19 Септември 2016г. Вярно, че не съм го видял, но предните дни Pop up нямаше

и не е до моите браузърски настройки, не са сменяни от доста време. Както и да е. Джумла код за джумла дей

Сега го виждам. Супер.
Имаше някаква фб страница на джумла. Влизате ли там, пишете ли ? Всмисъл навремето имах нужда от по бърза обратна връзка между съфорумниците - вече не, но любопитствам. В онази която влизах във фб..заспала работа.
И малко офф топик - Джумла.орг трябва да се замисли сериозно над рзработването на бриджове към вече познатите и изпипани системи, я за онлайн магазини, я за галерии, я за други неща. От както се помня винаги това е болната тема. Нещо ако сработи след време се скапва и сработването му е с триста зора.
И на wordpress скоро пуснах един сайт - wordpress е ужас за сърварните ресурси (да според зависи е) но там искаш нещо и кликваш 2 пъти и то става. Един път не съм влизал да оправям кода, а като работя с Джумла винаги отварям dreamweaver-a - неизбежно е.
И не хваля wordpress - УЖАСЕН Е.