Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай. 1 Час 1 Ден 1 Седмица 1 Месец Завинаги Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията Новини: Joomla! България » Бизнес и Разработки » Хостинг » Цени домейни « назад напред » Формат за разпечатване Страници: 1 [2] Автор Тема: Цени домейни (Прочетена 12073 пъти) ItsoWD1 Чаткащ Публикации: 252 Re: Цени домейни « Отговор #15 -: 07 Февруари, 2015, 15:18:19 » Хммм Еди много хубава системка, само не разбрах при всяка поръчка ли можем чрез този линк да си правиме по 5$ или става само по 1 път на потребител Активен Уеб дизайн Seo Мега Гуру Публикации: 2817 3D Web Design - разработка на добавки за Joomla Re: Цени домейни « Отговор #16 -: 09 Февруари, 2015, 08:57:35 » Мисля че по 1 път на потребител-при регистрацията. Но ако само се регнеш и не купиш нищо не печелиш нищо, но си запазваш правото на петте долара. Тогава пак кликаш на линка преди да купиш нещо и ти се спадат от поръчката. Активен Практически Joomla курс и обучения. Записване на 0898615736 ItsoWD1 Чаткащ Публикации: 252 Re: Цени домейни « Отговор #17 -: 09 Февруари, 2015, 11:15:27 » Ясно, е да би трябвало да не е на всяка поръчка... иначе нямат далавера Още го обмислям аз, но ако ги избера ще имаш едни 5$ от мен Активен Формат за разпечатване Страници: 1 [2] « назад напред » Joomla! България » Бизнес и Разработки » Хостинг » Цени домейни