Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини:

Автор Тема: Интеграция с Фейсбук и JFB Connect като посредник  (Прочетена 1073 пъти)

Неактивен nirvanabg

• За малко е тук
  • *
  • Публикации: 6
Здравейте!
Надявам се да не нарушавам правилата като откривам нова тема но не можах да използвам правилно информацията от сходните такива.
Моят казус е следния:
Имам скромен сайт под Joomla, който сам съм си правил и ФБ страница. Наскоро реших да активизирам използването на ФБ. Започнах да пиша статийки на сайта с идеята да ги шервам на ФБ страницата и така да насочвам към другото съдържание на сайта.
Оказа се обаче че във ФБ не се отразява правилно посочения линк.
Мъчих се с разни настройки и кодове - не стана. Бръкнах с в джоба и купих JFB Connect с идеята, че няма да се налага да се занимавам с Open Graph тагове обаче - същата работа.
Нуждая се от помощ. Бих искал да се науча сам да го правя но в случая май е по-добре някой по-специалист да огледа, да пипне, да настрои. Не безплатно естествено. Не мога да предложа много но все ще се разберем.
Ако някой е готов да помага да пише тук, на nirvana@dir.bg или на 0893357704

Неактивен Михаил Михов

• Администратор
  • Мега Гуру
  • *
  • Публикации: 3909
  • @Mihail
    • MyWeb1
Re: Интеграция с Фейсбук и JFB Connect като посредник
« Отговор #1 -: 19 Декември, 2015, 21:59:43 »
0
Дай ми администраторски права да видя от къде идва проблема и линк към сайта
// на лични
myweb1.eu // Български платежни методи за HikaShop

Неактивен Михаил Михов

• Администратор
  • Мега Гуру
  • *
  • @Mihail
    • MyWeb1
« Отговор #2 -: 20 Декември, 2015, 12:02:18 »
0
Я виж сега оправили се?

Неактивен nirvanabg

• За малко е тук
  • *
  • Публикации: 6
« Отговор #3 -: 20 Декември, 2015, 12:19:21 »
0
За съжаление не. Има леко изменение- вкарало е няколко картинки. Но несвързани с конкретния артикул. И нищо от текста на артикула

Неактивен Михаил Михов

• Администратор
  • Мега Гуру
  • *
  • @Mihail
    • MyWeb1
« Отговор #4 -: 20 Декември, 2015, 15:44:10 »
0
Хъм, дава странна грешка в дебъдера на фейса:
Цитат
fb:app_id hasn't been included in the meta tags. Specify the app ID so that stories shared to Facebook will be properly attributed to the app. Alternatively, app_id can be set in url when open the share dialog. Otherwise, the default app id( 966242223397117 ) will be assigned.

Тези данни за Facebook App ID и Facebook Secret Key правилни ли са и приложението пуснато ли е?

От друга старана, сега като огледах сайта през лицето, виждам, че нямаш снимки в съдържаниети или греша, коя статия постваш там?