Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай. 1 Час 1 Ден 1 Седмица 1 Месец Завинаги Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията Новини: Joomla! България » Стари версии на Джумла! » Joomla! 3.x » Общи въпроси за Joomla! 3.x » Сравнение между платформите за електронна търговия « назад напред » Формат за разпечатване Страници: 1 [2] Автор Тема: Сравнение между платформите за електронна търговия (Прочетена 6691 пъти) Михаил Михов Администратор Мега Гуру Публикации: 3909 @Mihail Репутация: +80 Re: Сравнение между платформите за електронна търговия « Отговор #15 -: 03 Декември, 2015, 19:11:12 » 0 Еди, изобщо не визирам мулти вендор тук.//доста време не съм поглеждал вукомерс и реших сега да сравня часовника, но не намирам демо на админа да видя до къде са го докарали Активен myweb1.eu // Български платежни методи за HikaShop Ваш Рамбо Разбирач Публикации: 1119 Репутация: 0 Re: Сравнение между платформите за електронна търговия « Отговор #16 -: 04 Декември, 2015, 11:06:40 » 0 https://www.dalpay.is/en/resources/documentation/wordpress-woocommerce-payment-module-live-demo - Ето Мишо, разгледай го от тук, макар да е орязано според мен. Не съм работил никога с Ву и не мога да преценя Активен Михаил Михов Администратор Мега Гуру Публикации: 3909 @Mihail Репутация: +80 Re: Сравнение между платформите за електронна търговия « Отговор #17 -: 04 Декември, 2015, 18:16:34 » 0 Цитат на: Ваш Рамбо в 04 Декември, 2015, 11:06:40https://www.dalpay.is/en/resources/documentation/wordpress-woocommerce-payment-module-live-demo - Ето Мишо, разгледай го от тук, макар да е орязано според мен. Не съм работил никога с Ву и не мога да преценяАми това което виждам тук в админа е пак ужас...Как да извърша някоя масово действие за 100 - 2000 продукта?Маркетинга /*отстъпки*/ е на ниво Мартата...// за сравнение ще кажа, че при хиката почети всичко има опция за избор на Джула потребителска група, от цени, през методи на доставка и плащане, до отстъпки филтри и каквото се сетите... Възможностите са безкрайни, точно колкото са безкрайни и опциите за добавяне на нива на достъп Джула // за мен това е за деца и моряци « Последна редакция: 04 Декември, 2015, 18:18:54 от Михаил » Активен myweb1.eu // Български платежни методи за HikaShop Формат за разпечатване Страници: 1 [2] « назад напред » Joomla! България » Стари версии на Джумла! » Joomla! 3.x » Общи въпроси за Joomla! 3.x » Сравнение между платформите за електронна търговия