В статиите избираш "Search Tools" след това "изберете статус". Има го описано с клипчета, има го описано със снимки, само трябва да потърсиш в гугъл. Не ми е проблем да го снимам и да го опиша, но смятам, че въобще не си правиш труда да търсиш отговора, ами чакаш някои да ти даде решение. Когато постъпих за пръв път питах за най - големите глупости и ми отговаряха, но след 5-тата глупост вече почнах да загрявам и така понаучих всичко, а когато реално запецнех питах и така се научих. От всичките ми постове, не повече от 50 са били въпроси. Надявам се да си ме разбрал какво имам предвид. Това е и причината предполагам, другите редовни в този форум да не са допълнили това което ти написах, понеже щеше да си решиш проблема, ако се беше замислил, а едно малко замисляне сега, ще ти реши много проблеми за вбъдеще.

Имай предвид, че в момента работиш с една джумла, която е перфектно преведена и доста добре структурирана, когато аз започнах да я разучавам, наистина имаше неща дето трябва да си магьосник, че да ги разгадаеш.