Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай. 1 Час 1 Ден 1 Седмица 1 Месец Завинаги Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията Новини: Joomla! България » Joomla! - Общи теми » Компоненти » K2 » Проблем с "Чети още" « назад напред » Формат за разпечатване Страници: 1 [2] Автор Тема: Проблем с "Чети още" (Прочетена 12074 пъти) karstov MichaelSkypeAU Задържал се Публикации: 60 Репутация: 0 Re: Проблем с "Чети още" « Отговор #15 -: 05 Февруари, 2015, 16:50:23 » 0 Ето това се изписва: Активен MOn dsoffn Разбирач Публикации: 1070 Репутация: +22 Re: Проблем с "Чети още" « Отговор #16 -: 05 Февруари, 2015, 16:58:58 » 0 Еййй ти не можа ли да я отрежеш още малко, от де да знам в кое меню точно ти се показва То си го пише какво трябва да направиш Просто трябва да четеш, ще го цитирам, дано се оправиш:ЦитатPlease click on the "Find Languages" button Активен karstov MichaelSkypeAU Задържал се Публикации: 60 Репутация: 0 Re: Проблем с "Чети още" « Отговор #17 -: 05 Февруари, 2015, 17:19:05 » 0 Знам.Това го правих когато излезе джумла 3, но сега не става.Не знам защо.Може би ще трябва да инсталирам наново сървъра.Ще видим. Активен Формат за разпечатване Страници: 1 [2] « назад напред » Joomla! България » Joomla! - Общи теми » Компоненти » K2 » Проблем с "Чети още"