Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай. 1 Час 1 Ден 1 Седмица 1 Месец Завинаги Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията Новини: Joomla! България » Стари версии на Джумла! » Joomla! 3.x » Общи въпроси за Joomla! 3.x » Сайта изчезна остана само Логото « назад напред » Формат за разпечатване Страници: [1] Автор Тема: Сайта изчезна остана само Логото (Прочетена 2241 пъти) kiro789 За малко е тук Публикации: 11 Репутация: 0 Сайта изчезна остана само Логото « -: 16 Юни, 2015, 14:25:21 » 0 Здравейте,Появи ми се странен проблем.Вчера всичко си работеше нормално, днес отварям останало е само логото Администрацията работи нормално.Някой имал ли е подобен проблем.Сайта е: newbielink:http://bit.ly/1Gq2ah8 [nonactive] Активен Веско Разбирач Публикации: 892 The Show Must Go On Репутация: +8 Re: Сайта изчезна остана само Логото « Отговор #1 -: 16 Юни, 2015, 15:59:40 » 0 Смени шаблона, с някой подразбиращ се, ако се оправи - търсиш проблема в шаблона си.Вероятно "вчера" си гледал кеш. Активен разбирач - НЕ означава че знам..., а че съм писал... kiro789 За малко е тук Публикации: 11 Репутация: 0 Re: Сайта изчезна остана само Логото « Отговор #2 -: 17 Юни, 2015, 15:09:50 » 0 След като сложих шаблона по подразбиране на Джумла си работеше нормално.След това инсталирах нов шаблон (на Джумла Монстер последния, купен е от тях) и всичко си работеше перфектно няколко часа и изведнъж пак същия проблем.Сега дори и логото не се вижда. Активен speedy Чаткащ Публикации: 294 Репутация: 0 Re: Сайта изчезна остана само Логото « Отговор #3 -: 17 Юни, 2015, 15:44:24 » 0 Провери ли модулните позиции дали съвпадат с тези на шаблона? Активен kiro789 За малко е тук Публикации: 11 Репутация: 0 Re: Сайта изчезна остана само Логото « Отговор #4 -: 17 Юни, 2015, 15:52:54 » 0 Да, почти го бях нагласил вече и изведнъж се скапа.Случи се като запаметих модула GTranslate, сега ще пробвам да го изтъркам, но едва ли ще се оправи> Активен kiro789 За малко е тук Публикации: 11 Репутация: 0 Re: Сайта изчезна остана само Логото « Отговор #5 -: 17 Юни, 2015, 15:55:51 » 0 Ха, оправи се.Значи нещо този модул GTranslate прави проблем.Ще намеря нов.Благодаря!! Активен Формат за разпечатване Страници: [1] « назад напред » Joomla! България » Стари версии на Джумла! » Joomla! 3.x » Общи въпроси за Joomla! 3.x » Сайта изчезна остана само Логото