Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай. 1 Час 1 Ден 1 Седмица 1 Месец Завинаги Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията Новини: Joomla! България » Joomla! - Общи теми » Шаблони » Каква е разликата в шаблоните при различните версии на Joomla « назад напред » Формат за разпечатване Страници: [1] Автор Тема: Каква е разликата в шаблоните при различните версии на Joomla (Прочетена 4248 пъти) benzina Разбирач Публикации: 733 Репутация: 0 Каква е разликата в шаблоните при различните версии на Joomla « -: 27 Февруари, 2014, 21:16:11 » 0 Здравейте и честито за обновения сайт ! Супер е, много ми харесва !Въпроса ми е, как може да се направи шаблон примерно от Джумла 1.5 на 2.5 или на 3.2. Къде са основните разлики ? Активен me7hos Михаил Семерджиев Администратор Мега Гуру Публикации: 4211 Репутация: +10 Re: Каква е разликата в шаблоните при различните версии на Joomla « Отговор #1 -: 27 Февруари, 2014, 22:02:09 » 0 Аз ползвам тази инструкция, ако шаблона не ползва framework:http://magazine.joomla.org/issues/issue-may-2012/item/740-How-to-convert-Joomla-15-template-to-Joomla-25Ако е с фрейуърк, ще трябва да свалиш новата версия на фреймуърка и след това да направиш нужните промени. Понякога може да са функции които вече не се ползват и др. Активен It's all about motivationlocked ideas Формат за разпечатване Страници: [1] « назад напред » Joomla! България » Joomla! - Общи теми » Шаблони » Каква е разликата в шаблоните при различните версии на Joomla